Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

WAOO SMART HOME

Dit intelligente hjem på Waoos lynhurtige fibernet

Dit smarte hjem – gjort endnu smartere

Du synes måske, at dit hjem allerede er ret smart. Vi tror dig gerne. Men vi tror også, at det kan gøres endnu smartere.

I samarbejde med Google introducerer vi nu Waoo Smart Home – dit intelligente hjem på Waoos lynhurtige fibernet.

Med Waoo Smart Home får du intelligent hjælp til hverdagen med intelligent teknologi, der gør livet nemmere, sjovere og mere trygt. Fordi du har Danmarks bedste internet*.

Vælg mellem Underholdningspakken, der giver dig ultimativ underholdning uden at røre en finger med Googles intelligente assistent, eller Tryghedspakken, der giver dig intelligent tryghed i hjemmet og ro i sindet.

Ultimativ underholdning og intelligent tryghed i hjemmet

Vi har skabt den ultimative underholdningspakke til dig, så du altid har nem og hurtig adgang til din underholdning med TV, streaming og musik og alverdens information om alt fra vejret til trafikken på vej til arbejde – helt uden at røre en finger.

Med Tryghedspakken får du ro i sindet 24 timer i døgnet med et helt nyt niveau af tryghed i hjemmet. De intelligente sikkerhedsenheder i pakken lader dig holde opsyn med dit hjem – også når du ikke er hjemme.

Produkterne i hver af de to pakker er forbundet via dit internet og arbejder sammen for at give dig den maximale underholdningsoplevelse og intelligent tryghed i hjemmet med smart teknologi.

FÅ LEVERET, INSTALLERET, OG BLIV HJULPET GODT I GANG – ELLER GØR DET SELV

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at komme godt i gang med at bruge dit smarte hjem. Derfor kan du vælge at få dit nye Waoo Smart Home leveret og installeret med en personlig gennemgang af dine smarte produkter, så du er hurtigt i gang med det samme.

Du kan naturligvis også vælge at få dit Waoo Smart Home sendt til dig og selv sætte det op, hvis du hellere vil klare det selv.

Gennem vores leverings- og installeringspartner tilbyder vi en fuld servicepakke:

Levering

Dine nye smarte produkter bliver leveret hjem til dig.

Installering

Installatøren sætter dit Waoo Smart Home op for dig, så du kan komme i gang med at bruge det med det samme.

Kom godt i gang

Installatøren skal selvfølgelig også nok vise dig, hvordan det hele fungerer og introducere dig til de smarte funktioner i dit smarte hjem. Installatøren kører først, når det hele spiller, og du er helt tryg ved dit Waoo Smart Home.

Vi er med dig hele vejen

Støder du ind i problemer, eller har du spørgsmål til dine Smart Home-produkter, har du altid mulighed for at få hjælp til dit Waoo Smart Home med 12 måneders udvidet telefonisk support hos vores leverings- og installeringspartner.

Hjælp til hele familien

Det allermest smarte ved et Smart Home er, hvor nemt det er at bruge. Du styrer det hele fra din smartphone, og de stemmestyrede højtalere; dem taler du bare til, som var de en del af familien. Dit Smart Home står til rådighed dag og nat og kan hjælpe dig med alverdens ting i dagligdagen – uanset om det er en madopskrift, når du står med hænderne fulde; din yndlingsserie, når fjernbetjeningen igen er væk, eller trygheden i dit hjem.

Det smarte hjem kan også skræddersyes hvert familiemedlem, så I hver især lynhurtigt kan få information om jeres kalendere, trafikken på vej til arbejde, eller høre jeres personlige playlister.

HVAD ER SMART HOME?

Det er ikke længere kun dig, der er på internettet. Det er flere og flere af dine ting også – det er dét, der kaldes Internet of Things. I hjemmet hedder det Smart Home, og det kan gøre din hverdag nemmere og dit hjem smartere og mere trygt.

Et smart hjem eller et Smart Home er et hjem med intelligente elektroniske enheder, som gør din og familiens dagligdag nemmere, sjovere og mere tryg. De sparer dig ikke blot for tid, men også strøm og penge.

Det smarte ved Smart Home-enhederne er, at de kommunikerer med hinanden via internettet – og når du kommunikerer med dine smarte enheder, enten via din stemme eller din smartphone, kan du få dem til at udføre et væld af handlinger for dig.

Et Smart Home kræver naturligvis et stærkt internet, og med lynhurtigt og stabilt fibernet fra Waoo finder du ikke et bedre fundament for alle de muligheder, som et smart hjem kan give dig.

SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvad er Waoo Smart Home?
Luk

Waoo Smart Home er et tilbud til dig om én samlet og enkel Smart Home-løsning, der giver dig den ultimative underholdning eller intelligent tryghed i hjemmet. Med Waoo Smart Home kommer du godt i gang med alle de mange muligheder med et smart hjem.

Vi tilbyder to forskellige pakker med særligt udvalgte Smart Home-produkter fra Google: Underholdningspakken og Tryghedspakken. Produkterne køber du direkte af Waoo.

Du vælger selv, om du vil have produkterne sendt til dig og selv sætte dem op, eller om du vil have dit Waoo Smart Home leveret og installeret inkl. en grundig introduktion og gennemgang af dine nye produkter af vores samarbejdspartner 3C Retail.

Hvordan bestiller jeg Waoo Smart Home?
Luk

Gå ind på https://www.waoo.dk/smart/ og følg herefter processen for bestilling af den eller de pakker, du ønsker:

  1. Vælg den eller de Waoo Smart Home-pakker, du ønsker.
  2. Vælg, om du vil have dit Waoo Smart Home tilsendt og selv stå for opsætningen, eller om du vil have leveret, installeret og blive hjulpet godt i gang af en installatør.
  3. Udfyld dine kontaktoplysninger (navn, telefonnummer, adresse og mailadresse).
  4. Tryk Bestil.
  5. Du modtager herefter en kvittering for din bestilling og faktura fra Waoo på din opgivne mailadresse.
  6. Når vi har registreret din betaling af fakturaen, igangsætter vi forsendelses- eller leveringsprocessen, afhængigt af hvilken løsning du har valgt.
  7. Du modtager dit Waoo Smart Home, enten i en pakkeboks nær dig eller ved besøg af installatøren fra 3C Retail, som installerer og introducerer dig til dit nye Waoo Smart Home.

For at vi kan sende eller levere dit Waoo Smart Home, har vi brug for – med dit samtykke – at dele dine oplysninger med 3C Retail. Det har vi både for at kunne fremsende dit Waoo Smart Home til dig og med henblik på at kunne ringe dig op for at aftale et tidspunkt for levering og installering af dit Waoo Smart Home.

Kan jeg få Waoo Smart Home?
Luk

Alle Waoo Fiber kunder med fibernet fra Waoo kan få Waoo Smart Home.

Vi ønsker at sikre dig den bedste oplevelse med dit Waoo Smart Home, og med lynhurtigt og stabilt fibernet fra Waoo finder du ikke et bedre fundament for alle de muligheder, som et smart hjem kan give dig.

Og netop fordi du er kunde hos Waoo, kan vi tilbyde dig en særlig skarp pris på Smart Home-pakkerne.

Har du lige bestilt fibernet fra Waoo og venter på, at det bliver sat op, kan du dog sagtens bestille Waoo Smart Home.

OBS: Vores samarbejdspartner i forbindelse med levering, installation og telefonisk support, 3C Retail, leverer kun til adresser i Danmark (ikke Grønland og Færøerne) og kun til brofaste øer.

Hvornår bliver mit Waoo Smart Home leveret?
Luk

Dit Waoo Smart Home bliver leverer hurtigst muligt – typisk inden for 3-5 hverdage.

Leveringstiden afhænger dog af, hvor hurtigt du betaler fakturaen, som du modtager efter din bestilling – uanset om du har valgt forsendelse eller levering og installering.
Først når vi har registreret din betaling, kan vi igangsætte processen med at sende eller levere produkterne til dig.

OBS: Har du valgt levering og installering, vil vores samarbejdspartner 3C Retail kontakte dig med henblik på at aftale et tidspunkt for levering og installering, der passer dig. Ved installationen hav da gerne adgangskoden til dit WiFi-netværk og en Google-konto (hvis du har en) klar. Vi anbefaler desuden, at du gør dig nogle tanker om, hvor produkterne skal sættes op, inden installatøren ankommer. Placeringen skal være indendørs og i nærhed af stikkontakt.

Hvordan betaler jeg for mit Waoo Smart Home?
Luk

Dit Waoo Smart Home betales direkte til Waoo A/S.

Efter bestilling modtager du en faktura fra Waoo på din angivne mail, som skal betales inden for 1-2 hverdage.

Fakturaen indeholder oplysninger om den/de bestilte Waoo smart Home-pakke(r) samt den leveringsform, du har valgt.

Når vi kan se betalingen fra dig i vores system, igangsætter vi processen med at sende eller levere dit Waoo Smart Home til dig.

*Loyalty Groups BrancheIndexTM Internet 2020