Waoo er hovedsponsor for Chasing Cancellara 2018.

Den 26. august i Silkeborg og den 2. september i Farum får vi fornemt besøg af cykellegenden Fabian Cancellara, som udfordrer alle til at slå hans tid på den olympiske distance.

Det schweiziske tempofænomen Fabian Cancellara gæster her til sommer Danmark, og du og dine venner får mulighed for at køre mod ham - og måske endda slå den tidligere firedobbelte verdensmester og olympiske mester i enkeltstart.

Udfordringen er en 'holdtidskørsel'. Fabian Cancellara og tre af hans venner kører først ud på ruten, og herefter følger dit team. Ruten bliver på 54,6 km - akkurat den distance, som gav schweizeren guld ved de oplympiske lege i Rio i 2016.

Chasing Cancellara danner festlige og anderledes rammer om en sjov dag på cyklen, og alle kan deltage. Om du vil træne målrettet for at slå legenden, udfordre dine venner, eller blot have en hyggelig og mindeværdig dag på cyklen er helt op til dig.

Tilmeld dig selv og dit 4-mandshold - men gør det snart, for der er kun et begrænset antal pladser.

Tilmeld dig eventet og køb dine startnumre her: Silkeborg og Farum

Læs mere om eventet her: www.chasingcancellara.dk

 

Tilbage

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.