Waoo er ny stolt hovedsponsor for kvindelandsholdet i håndbold

Waoo glæder sig til at samarbejde med og støtte op om kvindelandsholdet i 2018 og 2019.

Danmarks bedste kvindelige håndboldspillere gør altid alt hvad de kan på banen for at bringe Danmark helt til tops ude i verden. Waoo arbejder hårdt på, at være Danmarks bedste og syv år i træk har Waoo haft det privilegie, at blive kåret som leverandør af Danmarks bedste internet. Waoo ønsker at levere det bedste og støtte op om de bedste og være med til at give dem optimale arbejdsforhold. Vi hos Waoo glæder os til at følge vores danske kvindelandshold på nærmeste hold de næste år. 

Hør hvad de danske håndboldkvinder kender til deres nye hovedsponsor Waoo og hvor vigtigt godt internet er for dem når de er samlet. 

Hvad bruger de danske håndboldkvinder godt internet til? Kom tættere på landsholdspigerne og hør hvilke streamingtjenester de bruger mest og hvilke yndlingsserier de hver især streamer.

 

 Hvem af de danske håndboldkvinder ser flest serier? Landsholdspigerne giver deres gæt og du kan også høre hvilke apps de er tilhængere af.

 

 

 

Tilbage

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.