{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

NTT PRO CYCLING

Waoo er stolt sponsor af World Tour-holdet NTT Pro Cycling

Vi er glade for at kunne fortsætte samarbejdet med Virtu Cycling og støtte op om World Tour-holdet NTT Pro Cycling med blandt andre Bjarne Riis i spidsen.

“Jeg er rigtigt glad for, at vi fortsætter vores samarbejde med Waoo. De har med stor passion og engagement støttet op om vores vision og mission om at blive blandt de bedste inden for cykeleliten. At drive et World Tour-hold kræver mange ressourcer, og derfor er det vigtigt med dedikerede og motiverede partnere i ryggen – og i særdeleshed Waoo, som allerede har været med på rejsen,” Bjarne Riis, Virtu Cycling Group.

Waoos sponsorat på NTT Pro Cycling er i høj grad med til at sætte et dansk aftryk på holdet og herigennem fremme dansk cykling.

“Vi har siden 2018 været med helt forrest på Bjarne Riis’ kontinental cykelhold Team Waoo i form af et hovedsponsorat. Det har været en enormt spændende rejse, og vi er derfor glade for fortsat at være en del af holdet – om end i en ny form, men med præcis de samme ambitioner; at være blandt de bedste i verden” adm. direktør i Waoo, Jørgen Stensgaard.

LÆS OM NTT PRO CYCLING HER