Waoo FIFA Liga

Waoo FIFA Liga

Waoo har i samarbejde med Tricked eSport etableret Danmarks største FIFA liga – Waoo FIFA Liga.

Ligaen gik i luften samtidig med Superligaens forårsstart i 2017, og deltagerne spiller med hold, der afspejler den bedste danske fodboldrække. Waoo FIFA Liga har dermed 14 hold, der kæmper om titlen og førstepræmiesummen på 70.000 kroner. Per sæson vil der sammenlagt være en præmiesum på 100.000 kroner.

Udvælgelsen af holdene foregik således, at landets 10 bedste FIFA-spillere fra den nuværende rangliste automatisk blev inviteret, mens de sidste fire pladser blev fundet gennem en kvalifikationsturnering.

Alle 14 spillere blev tildelt et hold fra den danske Superliga, men for at gøre forholdene fair havde alle hold sværhedsgraden 'overall 85', så der ikke ville være forskel på at være FC København og Viborg FF.

I 2018 fortsætter Waoo FIFA Ligaen og én sæson består af 9 online-runder og 3 offline-runder. Der vil være mulighed for at streame udvalgte kampe fra de 9 online-runder, mens offline-runderne fortsat vil blive afviklet som arrangementer under navnet 'Super Sunday', hvor andre spillere udefra også vil få chancen for at kvalificere sig til Waoo FIFA Ligaen. 

Følg med på www.waoofifaliga.tricked.dk og på www.facebook.com/waoofl 

 

  

Tilbage

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.