Deltag i Waoos store adventskalender og vind fede præmier her!

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo Streaming

Saml dine streaming tjenester i et abonnement

Vilkår
Priserne gælder kun for nye kunder. Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Bestilling af abonnement på Waoo Streaming produkter forudsætter, at du allerede har eller samtidig bestiller Waoo fibernetabonnement. Bestilling af streamingabonnement er derfor betinget af, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Abonnementet indgås med dit lokale Waoo fibernetselskab. Abonnementet giver adgang til de omfattede streamingtjenester, men forudsætter at du selv registrerer dig og opretter en konto hos den enkelte streamingtjeneste. Vilkår, produktudbud og priser kan variere hos det enkelte Waoo fibernetselskab. Streamingabonnementet Film & Serie Basic indgås med en bindingsperiode på 6 måneder. Streamingabonnementet Film & Serie Family indgås med en bindingsperiode på 1 måned. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel, dog tidligst til udløbet af bindingsperioden. Du har 14 dages fortrydelsesret ved enhver bestilling af Waoo Streaming produkter. Ved bestilling samtykker du til, at adgangen til tjenesterne leveres med det samme, og at fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger adgangen til streamingtjenesterne inden for fortrydelsesfristen.

Fordele med Waoo Streaming

Saml dine streaming oplevelser

Hvis du allerede har en bruger beholder du selvfølgelig din profil, historik og gemte favoritter, men betaler det hele sammen med dit internet. I sidste ende får du et større overblik over dine streamingtjenester, og du får adgang til mere indhold for en lavere pris.

Få mere ud af Danmarks bedste internet

Waoo er for ikke mindre end 8. år i træk blevet kåret som bedst i test af vores mange tilfredse kunder.

Det betyder, at vores kunder de seneste 8 år har været de mest tilfredse internetkunder i hele Danmark. Og det er vi rigtigt stolte af, for så kan vi endnu et år kalde os for leverandør af Danmarks bedste internet. Dermed hjælper vi danskerne med den bedst mulige adgang til internettet, og hjælper dem med udnytte de utallige, fantastiske muligheder, som internettet byder på.

Få adgang til de originale platforme og apps

Du får adgang til de originale platforme og apps, så du selv kan bestemme om du vil streame og caste fra din telefon eller streame direkte på dit smart TV, Chromecast eller Apple TV.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få Waoo Streaming?
Luk

Hvis du har Waoo Fiber kan du købe streamingpakker hos Waoo.

Hvordan får jeg besked om oprettelse?
Luk

Du modtager en mail fra Waoo, med de relevante oprettelsesoplysninger, samt link til download af de tjenester, der indgår i streamingpakken.

Hvordan bruger jeg streamingtjenesterne?
Luk

For at benytte de tjenester der er inkluderet i streamingpakken, skal du downloade de apps som tjenesterne udbyder. Det kan være til mobil, tablets eller Apple TV. Du kan benytte alle de tilgange tjenesten har, med de retningslinjer den enkelte tjeneste har for brug. Tjenesterne kan benyttes i både Danmark og EU, under samme vilkår som f.eks. Waoo TV Go.

Hvad gør jeg hvis jeg har et abonnement på streamingtjenesten i forvejen?
Luk

Har du allerede et abonnement, skal du selv opsige det. Når du modtager oprettelsesoplysninger og links fra Waoo, skal du oprette dig igen. Streamingtjenesten genkender dig og du beholder derfor din profil, historik og gemte favoritter.

Hvad gør jeg hvis jeg har oplever udfald på streamingtjenesterne?
Luk

I dette tilfælde skal du kontakte streamingtjenesten.