Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo Streaming

Tjek her, om du kan få Waoo på din adresse
{{ address }}
Ret adresse

Vilkår
Viaplay Film & Serier med rabat til Waoo kunder forudsætter 6 måneders binding på Viaplay Film & Serier. Abonnementet forudsætter, at du har eller samtidig bestiller Waoo fiberabonnement og er derfor betinget af, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Omkostninger hertil ikke medregnet. Alle fibernetabonnementer indgås med en bindingsperiode på 6 måneder. Abonnementet indgås med dit lokale Waoo fibernetselskab, der også forestår leveringen. Vilkår, produktudbud og priser kan variere hos det enkelte Waoo fibernetselskab.

Viaplay med rabat

FÅ RABAT PÅ VIAPLAY FILM & SERIER

Har du eller bestiller du Waoo Fiber, har du mulighed for at tilkøbe Viaplay Film & Serier med rabat, så længe du er fiber kunde hos Waoo.

Med Viaplay Film & Serier får du underholdning i verdensklasse med de bedste film, populære danske og internationale serier, den nyeste reality og masser af børneunderholdning.

Se det hele på telefon, tablet, computer og Smart TV, og tag underholdningen med dig i hele EU. Du kan desuden gemme dine film og serier, så du kan se dem offline, når du ikke har internet.

Få Viaplay Film & Serier med Waoo rabat

FÅ TV 2 PLAY MED WAOO TIL SÆRPRIS

TV 2 PLAY giver dig nem og hurtig adgang til alt det bedste fra TV 2 – når du vil, og hvor du vil. Få det hele til en særlig skarp pris med Waoo.

FÅ TV 2 PLAY MED WAOO

TV2 Play med rabat

FÅ GRATIS ADGANG TIL VIAPLAY TOTAL MED WAOO STOR TV-PAKKE

Film, serier, børnenes favoritter og masser af sport.

Du får hele pakken og noget for enhver smag med Waoo Stor TV-pakke, som giver dig gratis adgang til den bedste streaming med Viaplay Total.

FÅ VIAPLAY TOTAL MED WAOO

Viaplay Total med Waoo TV-pakke

Fordele med Waoo Streaming

SAML DIN STREAMING ÉT STED

Det er sjældent, at én streamingtjeneste er nok. Derfor giver Waoo dig adgang til flere forskellige streamingtjenester. Så kan du nemt samle dit internet og underholdning med TV og streaming ét sted.

Og har du allerede en bruger på en af vores streamingtjenester, beholder du selvfølgelig din bruger, historik og gemte favoritter. Med Waoo får du større overblik over dine streamingtjenester, og du får adgang til mere indhold til en lavere pris.

STREAM PÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET

Med streaming fra Waoo streamer du film, serier og sport på Danmarks bedste internet*. Waoo er nemlig kåret som Danmarks bedste internet 11 år i træk

Du sparer derfor ikke bare penge ved at samle dine streamingtjenester – du får også streaming på en lynhurtig og stabil internetforbindelse, så du kan få det maksimale ud af actionfilmen, favoritserien eller fodboldkampen. Helt uden afbrydelser.

FÅ ADGANG TIL DE ORIGINALE STREAMING-APPS

Streaming fra Waoo giver dig adgang til streamingtjenesternes originale apps. Så kan du selv bestemme, om du vil streame direkte på din telefon eller tablet, eller om du vil se med på TV-skærmen via Chromecast, Apple TV eller Smart TV.

Du kan selvfølgelig også se din underholdning med få klik på fjernbetjeningen med streaming-apps direkte på din TV-boks fra Waoo. Med andre ord kan du streame, lige som du ønsker det.

STREAM DINE TV-KANALER

Med TV fra Waoo kan du også vælge at streame dine TV-kanaler.

Waoo TV Go er løsningen for dig, der ikke ønsker en TV-boks. Her får du rent internetbaseret TV-streaming, hvor du streamer indholdet i din TV-pakke via din internetforbindelse. Så kan du nemt se TV på din computer og via vores TV-app på mobil og tablet.

FÅ TV-STREAMING MED WAOO

*Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2022

Streaming af TV

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Kan jeg få streaming fra Waoo?
Luk

Med et abonnement på fibernet fra Waoo kan du nemt tilkøbe streamingtjenester som TV 2 PLAY og Viaplay med masser af gode udsendelser, film og serier.

Med en Waoo Stor TV-pakke får du desuden gratis adgang til Viaplay Total og TV 2 PLAY Favorit + Sport med underholdning og sport i verdensklasse.

Se hele vores udbud af streamingtjenester på https://www.waoo.dk/streaming/.

Hvordan får jeg adgang til mine streamingtjenester fra Waoo?
Luk

Når du har bestilt en streamingtjeneste med Waoo, modtager du en mail med information om, hvordan du aktiverer dine streamingtjenester samt link til download af de streamingtjenester, du har bestilt.

Hvordan bruger jeg streamingtjenesterne?
Luk

For at bruge en streamingtjeneste skal du downloade streamingtjenestens app på de enheder, som du ønsker at se streaming på (f.eks. telefon eller tablet).

Streamingtjenesternes apps kan du finde ved at søge på streamingtjenestens navn i enten App Store på iOS-enheder eller Google Play Butik på Android-enheder.

Streamingtjenesterne kan benyttes i både Danmark og EU, under samme vilkår som Waoo TV Go (streamingbaseret TV-pakke).

Hvad gør jeg hvis jeg har et abonnement på streamingtjenesten i forvejen?
Luk

Hvis du allerede har et abonnement på en streamingtjeneste, som du bestiller hos Waoo, skal du selv opsige dit nuværende abonnement.

Når du modtager oprettelsesoplysninger efter din bestilling af en streamingtjeneste hos Waoo, skal du oprette dig igen – men bare rolig: streamingtjenesten genkender dig, og du beholder din brugerprofil, historik og gemte favoritter.

Hvad gør jeg hvis jeg har oplever udfald på streamingtjenesterne?
Luk

Hvis du oplever udfald eller andre tekniske problemer med en streamingtjeneste, beder vi dig kontakte streamingtjenesten eller søge efter en løsning på streamingtjenestens hjemmeside. Her kan du oftest finde hjælp i streamingtjenestens hjælp-center, kundeservice, FAQ eller lignende.

Et teknisk problem hos en streamingtjeneste vil ofte ligge udenfor Waoos indflydelse, men vi vil selvfølgelig forsøge at løse eventuelle problemer, som vi har indflydelse på.

Hvad er streaming?
Luk

Streaming betyder, at du ser TV, film og serier via internettet. På den måde kan du – modsat traditionelt flow-TV – selv bestemme, hvad du vil se og hvornår. Det kræver blot adgang til en streamingtjeneste (fx TV 2 PLAY eller Netflix) og forbindelse til internettet.

Læs mere om streaming her.

Hvordan streamer man?
Luk

Når du streamer, ser du TV, film eller serier via internettet. Det kan være på din smartphone, tablet, computer eller et smart TV.

For at streame skal du have adgang til en streamingtjeneste – enten som en app på din smartphone, tablet eller Smart TV eller via streamingtjenestens hjemmeside på din computer.

Vil du se din underholdning på et fjernsyn, kan du streame det til fjernsynet via Google Chromecast eller Apple TV. Det gør du ved hjælp af streamingtjenestens app på din smartphone, tablet eller computer, som via Google Chromecast eller Apple TV bliver spejlet til dit fjernsyn.

Læs mere om, hvordan man streamer her.

Hvordan får jeg adgang til Viaplay med Waoo?
Luk

Med Waoo Stor TV-pakke får du gratis adgang til alt, hvad Viaplay har at byde på – film, serier, programmer, børneunderholdning og sport – med Viaplay Total.

Læs mere om, hvordan du får Viaplay med Waoo her.

Jeg har problemer med TV 2 PLAY. Hvem skal jeg kontakte?
Luk

Find svar på de fleste spørgsmål om TV 2 PLAY her, eller kontakt TV 2 PLAYs kundeservice på 89 88 12 12.