{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo Streaming

Saml dine streamingtjenester i et abonnement og se serie og film når det passer dig

Vilkår
Priserne gælder kun for nye kunder. Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Bestilling af abonnement på Waoo Streaming produkter forudsætter, at du allerede har eller samtidig bestiller Waoo fibernetabonnement. Bestilling af streamingabonnement er derfor betinget af, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Abonnementet indgås med dit lokale Waoo fibernetselskab. Abonnementet giver adgang til de omfattede streamingtjenester, men forudsætter at du selv registrerer dig og opretter en konto hos den enkelte streamingtjeneste. Vilkår, produktudbud og priser kan variere hos det enkelte Waoo fibernetselskab. Streamingabonnementet Film & Serie Basic indgås med en bindingsperiode på 6 måneder. Streamingabonnementet Film & Serie Family indgås med en bindingsperiode på 1 måned. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel, dog tidligst til udløbet af bindingsperioden. Du har 14 dages fortrydelsesret ved enhver bestilling af Waoo Streaming produkter. Ved bestilling samtykker du til, at adgangen til tjenesterne leveres med det samme, og at fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger adgangen til streamingtjenesterne inden for fortrydelsesfristen.

Fordele med Waoo Streaming

Saml dine streaming oplevelser

Har du allerede flere serie- og film streamingtjenester – så kan der være en fordel ved at samle dem i en streamingpakke. Vi har hele fire streamingtjenester, som du kan samle i én enkelt pakke.

Hvis du allerede har en bruger, beholder du selvfølgelig din profil, historik og gemte favoritter, men betaler det hele sammen med dit internet. I sidste ende får du et større overblik over dine streamingtjenester, og du får adgang til mere indhold for en lavere pris.

Få mere ud af Danmarks bedste internet

Med vores streamingløsninger kan du streame film og serier på Danmarks bedste internet. Vores internet er nemlig kåret som bedst i test for 9. år i træk.

Du får altså ikke bare en billigere pris ved at samle dine serie- og film streamingtjenester i en stor pakke, du får også en hurtigere og mere stabil internetforbindelse, så du kan nyde dine streamede film og serier til fulde. Det betyder ingen afbrydelser midt i din yndlingsfilm eller favorit serien på grund af en langsom internetforbindelse.

Få adgang til de originale platforme og apps

Når du køber dine streamingtjenester gennem os, får du adgang til de originale til hver af de fire platforme.

Du får adgang til de originale apps, så du selv kan bestemme om du vil streame og caste fra din telefon eller streame direkte på dit smart TV, Chromecast eller Apple TV.

Med andre ord kan du streame dine film og serie, lige som du ønsker det.

Streaming af film og serier:
se vores streamingtjenester

Vi har hele fire streamingtjenester, hvor du kan se både film og serier og nyde fordelene ved serie- og filmstreaming. Se dem alle her.

TV 2 PLAY

TV 2 PLAY er den perfekte streamingtjeneste for dig, der gerne vil TV 2’s tidligere sendte programmer og udsendelser, film og snigpremierer.

Du kan se det hele, lige når du vil – uden reklamer.

Du kan med andre ord se film, serier, dokumentarer, og meget mere online. Uanset hvilken af vores streamingpakker du vælger, får du TV2 PLAY.

Viaplay

Med Viaplay kan du nyde filmstreaming online og se serier online. Har du brug for at se det hele offline, kan du også gøre dette – så kan du se det når du ønsker det. Viaplay byder på alt fra spændende komediefilm til action og reality serier.

Du får adgang til et væld af nye film og serier, der appellerer til både børn som voksne. Og hvis du for eksempel skal ud at flyve, kan du downloade både film og serier offline, så du kan se dem uden internet.

Dansk filmskat

Er du vild med danske filmklassikere? Så kan du også få adgang til streaming af film som Olsen Banden, film med Dirch Passer og mange andre danske filmskatte med denne film streamingtjeneste.

Hver fredag får du fire helt nye film, som du kan streame for den ultimative weekendhygge.

Min Bio

Min Bio er streaming af film og serier for de mindre – nemlig de 0-8-årige. I kan se et væld af film og serier online – alle sammen med dansk tale.

Min Bio byder på serie- og filmstreaming af alt fra Krummerne og Flyvende Farmor til nyere film og serier som Det Regner med Frikadeller og Mascha og Bjørnen.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få Waoo Streaming?
Luk

Hvis du har Waoo Fiber kan du købe streamingpakker hos Waoo.

Hvordan får jeg besked om oprettelse?
Luk

Du modtager en mail fra Waoo, med de relevante oprettelsesoplysninger, samt link til download af de tjenester, der indgår i streamingpakken.

Hvordan bruger jeg streamingtjenesterne?
Luk

For at benytte de tjenester der er inkluderet i streamingpakken, skal du downloade de apps som tjenesterne udbyder. Det kan være til mobil, tablets eller Apple TV. Du kan benytte alle de tilgange tjenesten har, med de retningslinjer den enkelte tjeneste har for brug. Tjenesterne kan benyttes i både Danmark og EU, under samme vilkår som f.eks. Waoo TV Go.

Hvad gør jeg hvis jeg har et abonnement på streamingtjenesten i forvejen?
Luk

Har du allerede et abonnement, skal du selv opsige det. Når du modtager oprettelsesoplysninger og links fra Waoo, skal du oprette dig igen. Streamingtjenesten genkender dig og du beholder derfor din profil, historik og gemte favoritter.

Hvad gør jeg hvis jeg har oplever udfald på streamingtjenesterne?
Luk

I dette tilfælde skal du kontakte streamingtjenesten.