{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo Streaming

Tjek her, om du kan få Waoo på din adresse
{{ address }}
Ret adresse

Vilkår
Priserne gælder kun for nye kunder. Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Bestilling af abonnement på Waoo Streaming produkter forudsætter, at du allerede har eller samtidig bestiller Waoo fibernetabonnement. Bestilling af streamingabonnement er derfor betinget af, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Abonnementet indgås med dit lokale Waoo fibernetselskab. Abonnementet giver adgang til de omfattede streamingtjenester, men forudsætter at du selv registrerer dig og opretter en konto hos den enkelte streamingtjeneste. Vilkår, produktudbud og priser kan variere hos det enkelte Waoo fibernetselskab. Streamingabonnementet Film & Serie Basic indgås med en bindingsperiode på 6 måneder. Streamingabonnementet Film & Serie Family indgås med en bindingsperiode på 1 måned. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel, dog tidligst til udløbet af bindingsperioden. Du har 14 dages fortrydelsesret ved enhver bestilling af Waoo Streaming produkter. Ved bestilling samtykker du til, at adgangen til tjenesterne leveres med det samme, og at fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger adgangen til streamingtjenesterne inden for fortrydelsesfristen.

FÅ TV 2 PLAY MED WAOO TIL SÆRPRIS

TV 2 PLAY giver dig nem og hurtig adgang til alt det bedste fra TV 2 – når du vil, og hvor du vil. Få det hele til en særlig skarp pris med Waoo.

FÅ TV 2 PLAY MED WAOO

FÅ 6 MÅNEDERS ADGANG TIL AMAZON PRIME VIDEO

Som de første i Danmark giver Waoo dig 6 måneders adgang til Amazon Prime Video med tusindvis af film, serier og prisvindende Amazon Originals.

Se med, når du vil, hvor du vil. På Danmarks bedste internet*.

FÅ AMAZON PRIME VIDEO MED WAOO

FÅ GRATIS ADGANG TIL VIAPLAY TOTAL MED WAOO STOR TV-PAKKE

Film, serier, børnenes favoritter og masser af sport.

Du får hele pakken og noget for enhver smag med Waoo Stor TV-pakke, som giver dig gratis adgang til den bedste streaming med Viaplay Total.

FÅ VIAPLAY TOTAL MED WAOO

Dansk filmskat

Er du vild med danske filmklassikere? Så kan du også få adgang til streaming af film som Olsen Banden, film med Dirch Passer og mange andre danske filmskatte med denne film streamingtjeneste.

Hver fredag får du fire helt nye film, som du kan streame for den ultimative weekendhygge.

Få Dansk Filmskat med Waoo

Fordele med Waoo Streaming

SAML DIN STREAMING ÉT STED

Det er sjældent, at én streamingtjeneste er nok. Derfor giver Waoo dig adgang til flere forskellige streamingtjenester og streamingpakker med flere tjenester samlet. Så kan du nemt samle dit internet og underholdning med TV og streaming ét sted.

Og har du allerede en bruger på en af vores streamingtjenester, beholder du selvfølgelig din bruger, historik og gemte favoritter. Med Waoo får du større overblik over dine streamingtjenester, og du får adgang til mere indhold til en lavere pris.

STREAM PÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET

Med streaming fra Waoo streamer du film, serier og sport på Danmarks bedste internet*. Waoo er nemlig kåret som Danmarks bedste internet 10 år i træk

Du sparer derfor ikke bare penge ved at samle dine streamingtjenester – du får også streaming på en lynhurtig og stabil internetforbindelse, så du kan få det maksimale ud af actionfilmen, favoritserien eller fodboldkampen. Helt uden afbrydelser.

FÅ ADGANG TIL DE ORIGINALE STREAMING-APPS

Streaming fra Waoo giver dig adgang til streamingtjenesternes originale apps. Så kan du selv bestemme, om du vil streame direkte på din telefon eller tablet, eller om du vil se med på TV-skærmen via Chromecast, Apple TV eller Smart TV.

Du kan selvfølgelig også se din underholdning med få klik på fjernbetjeningen med streaming-apps direkte på din TV-boks fra Waoo. Med andre ord kan du streame, lige som du ønsker det.

STREAM DINE TV-KANALER

Med TV fra Waoo kan du også vælge at streame dine TV-kanaler.

Waoo TV Go er løsningen for dig, der ikke ønsker en TV-boks. Her får du rent internetbaseret TV-streaming, hvor du streamer indholdet i din TV-pakke via din internetforbindelse. Så kan du nemt se TV på din computer og via vores TV-app på mobil og tablet.

FÅ TV-STREAMING MED WAOO

*Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2021

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Kan jeg få streaming fra Waoo?
Luk

Med et abonnement på fibernet fra Waoo kan du nemt tilkøbe en af vores streamingpakker eller enkeltstående streamingtjenester som TV 2 PLAY og Amazon Prime Video med masser af gode udsendelser, film og serier.

Med en Waoo Stor TV-pakke får du desuden gratis adgang til Viaplay Total med underholdning og sport i verdensklasse, og så kan du få TV 2 PLAY som en del af din pakke.

Se hele vores udbud af streamingtjenester på https://www.waoo.dk/streaming/.

Hvordan får jeg adgang til mine streamingtjenester fra Waoo?
Luk

Når du har bestilt en streamingtjeneste med Waoo, modtager du en mail med information om, hvordan du aktiverer dine streamingtjenester samt link til download af de streamingtjenester, du har bestilt.

Hvordan bruger jeg streamingtjenesterne?
Luk

For at bruge en streamingtjeneste skal du downloade streamingtjenestens app på de enheder, som du ønsker at se streaming på (f.eks. telefon eller tablet).

Streamingtjenesternes apps kan du finde ved at søge på streamingtjenestens navn i enten App Store på iOS-enheder eller Google Play Butik på Android-enheder.

Streamingtjenesterne kan benyttes i både Danmark og EU, under samme vilkår som Waoo TV Go (streamingbaseret TV-pakke).

Hvad gør jeg hvis jeg har et abonnement på streamingtjenesten i forvejen?
Luk

Hvis du allerede har et abonnement på en streamingtjeneste, som du bestiller hos Waoo, skal du selv opsige dit nuværende abonnement.

Når du modtager oprettelsesoplysninger efter din bestilling af en streamingtjeneste hos Waoo, skal du oprette dig igen – men bare rolig: streamingtjenesten genkender dig, og du beholder din brugerprofil, historik og gemte favoritter.

Hvad gør jeg hvis jeg har oplever udfald på streamingtjenesterne?
Luk

Hvis du oplever udfald eller andre tekniske problemer med en streamingtjeneste, beder vi dig kontakte streamingtjenesten eller søge efter en løsning på streamingtjenestens hjemmeside. Her kan du oftest finde hjælp i streamingtjenestens hjælp-center, kundeservice, FAQ eller lignende.

Et teknisk problem hos en streamingtjeneste vil ofte ligge udenfor Waoos indflydelse, men vi vil selvfølgelig forsøge at løse eventuelle problemer, som vi har indflydelse på.

Hvad er streaming?
Luk

Streaming betyder, at du ser TV, film og serier via internettet. På den måde kan du – modsat traditionelt flow-TV – selv bestemme, hvad du vil se og hvornår. Det kræver blot adgang til en streamingtjeneste (fx TV 2 PLAY eller Netflix) og forbindelse til internettet.

Læs mere om streaming her.

Hvordan streamer man?
Luk

Når du streamer, ser du TV, film eller serier via internettet. Det kan være på din smartphone, tablet, computer eller et smart TV.

For at streame skal du have adgang til en streamingtjeneste – enten som en app på din smartphone, tablet eller Smart TV eller via streamingtjenestens hjemmeside på din computer.

Vil du se din underholdning på et fjernsyn, kan du streame det til fjernsynet via Google Chromecast eller Apple TV. Det gør du ved hjælp af streamingtjenestens app på din smartphone, tablet eller computer, som via Google Chromecast eller Apple TV bliver spejlet til dit fjernsyn.

Læs mere om, hvordan man streamer her.

Hvordan får jeg adgang til Viaplay med Waoo?
Luk

Med Waoo Stor TV-pakke får du gratis adgang til alt, hvad Viaplay har at byde på – film, serier, programmer, børneunderholdning og sport – med Viaplay Total.

Du kan dog også få Viaplay Film & Serier med masser af underholdning for hele familien til en skarp pris i en af vores streamingpakker. Er du i tvivl, om Viaplay Film & Serier er noget for dig, kan du prøve det af i 6 mdr. – du får nemlig 6 mdr. Viaplay Film & Serier, når du bestiller en af vores fiberpakker.

Læs mere om, hvordan du får Viaplay med Waoo her.

Jeg har problemer med TV 2 PLAY. Hvem skal jeg kontakte?
Luk

Find svar på de fleste spørgsmål om TV 2 PLAY her, eller kontakt TV 2 PLAYs kundeservice på 89 88 12 12.