{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo Streaming Film & Serier Family

  • Viaplay Film & Serier
  • TV 2 PLAY Basis
  • Dansk Filmskat
  • Min Bio
249,-
abonnement pr. måned
Min. pris i binding for streaming i 1 mdr.: 249,-.
(Forudsætter Waoo Fiber. Omkostning hertil ikke medregnet).

Vilkår
Priserne gælder kun for nye kunder. Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Bestilling af abonnement på Waoo Streaming produkter forudsætter, at du allerede har eller samtidig bestiller Waoo fibernetabonnement. Bestilling af streamingabonnement er derfor betinget af, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Abonnementet indgås med dit lokale Waoo fibernetselskab. Abonnementet giver adgang til de omfattede streamingtjenester, men forudsætter at du selv registrerer dig og opretter en konto hos den enkelte streamingtjeneste. Vilkår, produktudbud og priser kan variere hos det enkelte Waoo fibernetselskab. Streamingabonnementet Film & Serie Basic indgås med en bindingsperiode på 6 måneder. Streamingabonnementet Film & Serie Family indgås med en bindingsperiode på 1 måned. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel, dog tidligst til udløbet af bindingsperioden. Du har 14 dages fortrydelsesret ved enhver bestilling af Waoo Streaming produkter. Ved bestilling samtykker du til, at adgangen til tjenesterne leveres med det samme, og at fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger adgangen til streamingtjenesterne inden for fortrydelsesfristen.

Waoo Streaming

Pakken Film & Serier Family, giver underholdning til hele familien. Du får adgang til de bedste og mest populære film, serier og shows fra både Viaplay Film & Serier, TV 2 PLAY Basis – uden reklamer, Dansk Filmskat og Min Bio.

Hvis du allerede har en bruger, beholder du selvfølgelig din profil, historik og gemte favoritter, men betaler det hele sammen med dit internet. I sidste ende får du et større overblik over dine streamingtjenester, og du får adgang til mere indhold for en lavere pris.

Du kan selvfølgelig altid caste til et Apple TV eller Chromecast. Hvis du da ikke bare vil blive i sengen og se videre på din serie eller se de bedste film.

Viaplay Film & Serier

Viaplay er en streamingtjeneste med masser af underholdning for hele familien. Med Viaplay får du de nyeste film, den bedste børneunderholdning, store danske og internationale serier samt alle de nyeste afsnit af dine TV3-favoritter før alle andre.

Følg dine favoritserier. Forpremierer, danske programmer, de bedste komedier, madlavning, drama og krimi. Her finder du næsten alt!

Børneprogrammer og film – med dansk tale. Få et stort udvalg af helt nye børnefilm og programmer på dansk. Klassikere som hele familien kan se.

Se så mange film du vil. De store blockbustere, romantiske komedier, Oscar-vindere, dokumentarer og action. Med Viaplay har du masser af film at vælge mellem i alle genrer.

Se Viaplay når det passer dig. Når du holder ferie i udlandet eller i sommerhuset. Når du vil synke ned i sofaen og slappe af. Når hele familien skal underholdes. Når humøret er til at græde eller grine. Når det passer dig.

TV 2 PLAY Basis

Med TV 2 PLAY Basis - uden reklamer, får du det bedste underholdning fra alle TV 2's seks kanaler – når du vil, og hvor du vil. Følg med i dine favoritserier, grin højt til knivskarp comedy eller hold dig opdateret på dagens nyheder.

TV 2 PLAY Basis har et stort udvalg af udsendelser, som er blevet sendt på TV 2’s kanaler. Der kommer snigpremierer og nyt indhold hver dag

Med streamingtjenester TV 2 PLAY Basis får du adgang til hele TV 2’s arkiv – herunder tidligere sendte udsendelser, samt film og snigpremierer.

Du finder også et stort udvalg af nyhedsudsendelser, magasinprogrammer og dokumentarprogrammer.

Når du vælger at se noget fra arkivet vil udsendelsen gå i gang med det samme, uden reklamer foran.

Med Waoo Streaming pakken Film & Serier Basic får du adgang til TV 2 PLAY Basis pakken.

DANSK FILMSKAT

Danske filmklassikere samlet ét sted!

Med Dansk Filmskat fra Nordisk Film kan du dykke ned i et bredt udvalg af filmklassikere – lige når du har lyst! Olsen Banden, Dirch Passer og alle dine andre favoritter er klar til at stå for underholdningen.

Filmskat-Fredag: Hver fredag får du 4 nye film ind i samlingen, så weekenden bliver endnu sjovere! Filmene udvælges i forhold til højtider, sæsoner og mærkedage, så du får julefilm i december, romantik til valentinsdag og Morten Korch til Mortensaften.

Altid en god film: Se populære folkekomedier, hyggelig Morten Korch-nostalgi, ungdomsfilm fra 80’erne, sjældne perler og prisbelønnede mesterværker. Med Dansk Filmskat finder du altid en god dansk film!

De største danske stjerner: Dansk Filmskat giver dig de største danske skuespillere gennem historien. Kom i godt selskab med Dirch Passer, Ghita Nørby, Morten Grunwald, Bodil Kjer, Ib Schønberg, Lone Hertz, Ove Sprogøe, Malene Schwartz, Poul Reichhardt, Helle Virkner, Axel Strøbye, Judy Gringer, Ebbe Langberg… ja vi kunne blive ved!

Masser af ekstramateriale: Oplev Ghita Nørby, Morten Grunwald og en række andre filmikoner fortælle historierne bag filmene i nye interviews og dyk ned i dokumentarer om de kongelige og store danske personligheder gennem tiden. Du kan også se den helt nye dokumentarfilm om Olsen Banden, Olsen Banden for altid, og sjove gamle reklamefilm.

Min Bio

Den bedste underholdning til børn - Min Bio giver jer håndplukket og lærende kvalitetsunderholdning til børn i alderen 0-8 år. I får ubegrænset adgang til mere end 1000 film og serieafsnit – alt sammen med dansk tale! Hver fredag er der nye afsnit og film at glæde sig til.

Lad børnene finde deres egne favoritter blandt nye og populære serier. De store hits lige nu er Masha og Bjørnen, Det regner med frikadeller og Barbapapa. Min søsters børn, Iqbal og den hemmelige opskrift, Krummerne og Flyvende Farmor er alle sammen gode bud på fredagsfilm, der kan samle hele familien i sofaen.

I kan trygt slippe børnene løs i Min Bios underholdende univers, og der er udvalgt særligt indhold til hver aldersgruppe.

Til de helt små er der serier med korte afsnit og uden tale. Børnene får også sjove sanglege, som de kender fra vuggestuen. Førskolebørnene kan boltre sig i levende eventyr og lærerige fortællinger, hvor børnene kan tage en pause og lære nyt på samme tid. De store børn får spænding og action med velkendte figurer, men det er ikke for farligt for de mindste at kigge med.

Waoo Streaming Film & Serier Family

  • Viaplay Film & Serier
  • TV 2 PLAY Basis
  • Dansk Filmskat
  • Min Bio
249,-
abonnement pr. måned
Min. pris i binding for streaming i 1 mdr.: 249,-.
(Forudsætter Waoo Fiber. Omkostning hertil ikke medregnet).
Waoo Streaming Film & Serier Family
249,- pr. måned