Vend & vind med Waoo og Amazon Prime Video her

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo Telefoni til mobil og fastnet

Vælg mellem abonnementer til mobiltelefon eller fastnet. Få rabat på mobilabonnementet, hvis du allerede har eller vælger Waoo Fiber.
Hvad er forskellen?

Vilkår
Bestil senest 04.05.2020. Priserne gælder kun for nye kunder. Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Bestilling af abonnement på Waoo fastnettelefoni forudsætter, at du allerede har eller samtidig bestiller Waoo fibernetabonnement. Bestilling af abonnement på fastnettelefoni er derfor betinget af, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Abonnementet indgås med dit lokale Waoo fibernetselskab, der også forestår leveringen. Vilkår, produktudbud og priser kan variere hos det enkelte Waoo fibernetselskab. Abonnementer på fastnettelefoni indgås med en bindingsperiode på 6 måneder. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel, dog tidligst til udløbet af bindingsperioden. Du har 14 dages fortrydelsesret på enhver bestilling af Waoo telefonabonnement.

Fordele med Waoo Telefoni

DU FÅR RABAT PÅ WAOO MOBIL

Hvis du har en fiberpakke hos Waoo, kan du få rabat på dit mobilabonnement hos Waoo. Det gælder selvfølgelig både, hvis du allerede har en af vores Waoo fiberpakker, men også hvis du bestiller en fiberpakke sammen med din mobilpakke.

Med en fiberpakke fra Waoo får du Danmarks bedste internet. For ikke mindre end 9. år i træk er Waoo blevet kåret som bedst i test af vores mange tilfredse kunder (Kilde: BrancheIndex Internet TM 2020)

Vælger du Waoo, er du sikret det godt internet til billige priser samt rabat på dit mobilabonnement.

VI HAR EN MOBILPAKKE, DER PASSER TIL DIG

Hvis du vælger mobiltelefoni fra Waoo, får du en pakke, der passer til dig og dine behov. Med vores forskellige mobilabonnementer kan du få en pakke til dig eller til hele familien. Uanset om du har et større eller mindre forbrug, så har vi en løsning, der passer til dig eller din familie– så du kun betaler for det, du har brug for.

Waoo Mobil giver dig fri tale til andre med et mobilabonnement fra Waoo – uanset hvilket af vores mobilabonnementer du vælger. Hvis du vælger Waoo Mobil får du samtidig lynhurtig 4G, og så kan du frit skifte til en anden pakke, hvis dit behov ændrer sig.

Hos Waoo får du billig telefoni til mobil og fastnet uanset dit forbrug. Se vores mange konkurrencedygtige telefonipakker her på siden.

INGEN KURRER PÅ TRÅDEN MED FASTNETTELEFONI

Fastnettelefoni fra Waoo foregår via en lynhurtig fibernetforbindelse.

Du vil hverken opleve problemer med forsinkelser på samtaler eller ”knas på linjen”, når du taler i fastnettelefon. På grund af den enorme hastighed på fibernetforbindelsen kan du nemt tale i fastnettelefon samtidig med, at resten af familien streamer film, uploader billeder og spiller tunge onlinespil.

Det er let og hurtigt at skifte til Waoo fastnettelefoni allerede i dag, og så behøver du ikke at gå ud og købe en ny telefon eller få et nyt telefonnummer. Du kan også sagtens beholde din gamle fastnettelefon. Du skal blot slutte din gamle fastnettelefon til vores fiberboks. Det er både let og billig fastnettelefoni. Dyre telefonregninger og dårlig forbindelse hører fortiden til.

Hvad skal du tænke over, når du vælger telefoni?

Der er flere ting, du med fordel kan overveje, inden du vælger dit abonnement. Allerførst om du skal have mobil- eller fastnettelefoni – eller måske begge dele?

HVIS DU SKAL HAVE ET FASTNETABONNEMENT

Med fastnettelefoni er det vigtigste, hvor meget taletid du bruger. Taler du meget i din fastnettelefon, kan der være fordele i at vælge et abonnement, hvor du har fri taletid til både fastnet og mobil. Her kan vores abonnement ’Fri telefon til fastnet og mobil’ være en oplagt mulighed.

Bruger du din fastnettelefon sjældnere, men vil du gerne beholde den, så kan du vælge et abonnement, hvor du skal betale efter forbrug. Med abonnementet ’Telefoni Forbrug’ fra Waoo får du en fordelagtig pris på dit fastnetabonnement og betaler kun for det, du bruger.

HVIS DU SKAL HAVE ET MOBILABONNEMENT

Med et mobilabonnement er der flere ting at overveje. Dit taletidsforbrug er vigtigt at tænke på, men også dataforbrug, SMS/MMS og udlandstelefoni. Vi anbefaler, at du stiller dig selv disse spørgsmål, inden du vælger dit mobilabonnement.

  • Hvor meget taler du ca. i telefon månedligt?
  • Er det vigtigt, at du kan surfe internettet tyndt på din telefon?
  • Hvor ofte bruger du din telefon i udlandet?
  • Hvordan ser dit SMS-forbrug ud?

Waoo telefoni

Se hvilket abonnement, der passer til dit behov

Vi har alle forskellige behov – både når det kommer til fastnet- og mobiltelefoni. Vi har gjort det lettere for dig at vælge med vores mange forskellige abonnementer, som vi har kategoriseret efter forskellige behov.

Hvad koster telefoni fra Waoo?

Vælger du Waoo får du telefoni til en fordelagtig pris. Vores fastnettelefoni får du endda til 0,- de første 6 måneder. Med vores mobilpakker har du mulighed for at få en endnu bedre pris, hvis du beslutter dig for også at vælge en fiberpakke – eller måske har du allerede en fiberpakke hos Waoo?

Uanset får du, hvad du betaler for – en pakke der dækker dine behov og Danmarks bedste internet.

Hvordan skifter du dit telefonabonnement?

Skal du skifte din fastnettelefoni til Waoo, kan du sagtens beholde din nuværende fastnettelefon og dit nummer. Du skal blot vælge dit ønskede fastnetabonnement og udfylde en fuldmagt, så vi kan flytte dit nummer. Du kan til enhver tid ændre dit abonnement til et andet fra Waoo, hvis dine behov ændre sig.