Deltag i vores konkurrence om et Apple TV her

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Telefoni

Vælg mellem abonnementer til mobiltelefoni eller fastnet - Få rabat på mobil abonnementet hvis du har Waoo Fiber!
Hvad er forskellen?

Fordele med Waoo Telefoni

RABAT PÅ WAOO MOBIL

Hvis du har en fiberpakke hos Waoo, kan du få rabat på dit Waoo Mobil abonnement. Det gælder selvfølgelig hvis du allerede har en af vores Waoo fiberpakker, men også hvis du bestiller en fiberpakke sammen med din Waoo Mobil pakke.

Med en fiberpakke fra Waoo får du Danmarks bedste internt. For ikke mindre end 8. år i træk, er Waoo blevet kåret som bedst i test af vores mange tilfredse kunder (Kilde: BrancheIndex Internet TM 2019)

VÆLG en Mobilpakke DER PASSer TIL DIG

Hvis du vælger mobiltelefoni fra Waoo, kan du få en pakke der passer til dig og dine behov. Med vores forskellige mobil abonnementer kan du få en pakke til dig eller til hele familien. Med Waoo Mobil får du fri tale fra alle Waoo Mobil abonnementer til andre Waoo Mobil abonnementer. Hvis du vælger Waoo Mobil får du samtidig lynhutig 4G, og så kan frit skifte til en anden pakke, hvis dit behov ændrer sig.

INGEN KURRER PÅ TRÅDEN MED FASTNET

Fastnettelefoni fra Waoo foregår via en lynhurtig fibernetforbindelse. Du vil derfor hverken opleve problemer med forsinkelser på samtaler eller ”knas på linjen”, når du taler i fastnettelefon. På grund af den enorme hastighed på fibernetforbindelsen kan du nemt tale i fastnettelefon samtidig med at resten af familien streamer film, uploader billeder og spiller tunge onlinespil. Det er let og hurtigt at skifte til Waoo allerede i dag, og så behøver du ikke at gå ud og købe en ny telefon eller få et nyt telefonnummer. Du kan også sagtens beholde din gamle fastnettelefon, du slutter bare din gamle fastnettelefon til vores fiberboks. Det er både let og billigt fastnettelefoni. Dyre telefonregninger og dårlig forbindelse hører fortiden til.