{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Telefoni

Vælg mellem abonnementer til mobiltelefoni eller fastnet
Hvad er forskellen?

Der tages forbehold for billed- og trykfejl, fejl i information om produkter, sammensætning af produkter, kampagner, priser, prisændringer, moms- og afgiftsændringer samt leveringstider og vilkår af produkter og gravning og installation af fibernet.

Fordele med Waoo fastnet Telefoni

BEHOLD NUMMER OG TELEFON

Hvis du vælger fastnettelefoni fra Waoo, behøver du ikke at gå ud og købe en ny telefon. Du kan sagtens beholde din gamle fastnettelefon. Med vores abonnementer Telefoni Forbrug eller Telefoni Fri Fastnet slutter du bare din gamle fastnettelefon til vores fiberboks. Det er både let og billigt fastnettelefoni. Dyre telefonregninger og dårlig forbindelse hører fortiden til.

INGEN KURRER PÅ TRÅDEN

Hvis du vælger fastnettelefoni fra Waoo, foregår det via en lynhurtig fibernetforbindelse. Du vil derfor hverken opleve problemer med forsinkelser på samtaler eller ”knas på linjen”, når du taler i fastnettelefon. På grund af den enorme hastighed på fibernetforbindelsen kan du nemt tale i fastnettelefon, samtidig med at resten af familien streamer film, uploader billeder og spiller tunge onlinespil. Med fastnettelefoni via Waoo’s lynhurtige fibernet hører dine problemer med forbindelsen fortiden til. Det er let og hurtigt at skifte til Waoo allerede i dag.