Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Trådløst internet

HVORDAN FÅR DU MEST UD AF DIT TRÅDLØSE INTERNET?

Trådløst internet

WAOOS INTERNET ER KÅRET SOM DANMARKS BEDSTE

Hos Waoo leverer vi udelukkende internet gennem fibernettet. Det gør vi for at sikre, at alle kan få en lynhurtig forbindelse i hjemmet.

Måske er det derfor, at vi er kåret som udbyder af Danmarks bedste internet 11 år i træk*.

Vi tilbyder flere forskellige løsninger til trådløst internet, og vi har helt sikkert også en løsning, der passer til dig.

Vi har en pakke til dig, der bor alene og har et mindre internetforbrug. Men vi har også en pakke til den store familie, der bruger internettet mere end de fleste.

Med fibernet fra Waoo får du et moderne, fremtidssikret trådløst internet, der er langt hurtigere end det almindelige bredbånd. Du får et mere stabilt signal med kapacitet til alle enheder i hjemmet, uanset hvor mange i bor sammen.

*Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2022

Se dine muligheder

Trådløst internet
Hvordan får du trådløst internet

HVORDAN FÅR DU MEST UD AF DIT TRÅDLØSE INTERNET?

For mange husstande i Danmark er det trådløse internet næsten uundværligt. Du kender det måske selv – du bruger det trådløse internet til alt fra at streame Netflix-serier, scrolle gennem Facebook og Instagram og til at booke din næste rejse.

Det trådløse internet gør det nemt for dig at udnytte internettets mange muligheder i alle hjemmets rum.

Der findes efterhånden et utal af muligheder for at få trådløst net til hjemmet, og det kan være svært at finde ud af, hvilken løsning der er den bedste for dig.

Med Waoos forskellige pakkeløsninger kan du vælge det internet, der passer bedst til dine eller hjemmets behov, så du ikke betaler for noget, du ikke bruger.

HVAD ER TRÅDLØST INTERNET?

Trådløst internet er det, man også kalder for WiFi.

Med en trådløs forbindelse fordeler du internettet fra din router ud til flere forskellige enheder i dit hjem – for eksempel din telefon, tablet og computer.

Routeren omdanner din internetforbindelse fra internetstikket til et trådløst signal, så alle dine enheder ikke skal tilsluttes med et kabel.

Hos Waoo giver vi dig sublimt trådløst internet via en stabil og lynhurtig fiberforbindelse. Og det er højst sandsynligt en af grundene til, at vores kunder gang på gang kårer vores internet, som det bedste.

Waoo Fiber

HVAD ER FORDELENE VED FIBERNET?

Fiberforbindelsen er, takket være nye teknologier, langt hurtigere og mere stabilt end det klassiske bredbåndsignal.

Internetsignalet bliver leveret gennem lyslederkabler, som kan transportere det trådløse internet op til 1000 gange hurtigere end tidligere. Det er kablerne, der gør fibernet til det hurtigste internet på markedet.

Fibernettet er ikke kun hurtigere, men kan også bære langt flere enheder på signalet samtidig.

Med fibernet i hjemmet er du derfor sikker på, at der altid er nok internet til alle, og du får et stærkere signal, som er bedre stillet til at håndtere både streaming, gaming og hjemmearbejde.

SÅDAN FÅR DU MEST UD AF DIT TRÅDLØSE INTERNET

Det er ikke kun din internettype og dit valg af hastighed, der har betydning for, hvor meget du får ud af dit trådløse internetsignal i hjemmet.

Der er også andre praktiske fifs, som kan optimere dit signal og sørge for, at du får mest muligt ud af din forbindelse. Få vores bedste WiFi-tips i Waoos ultimative WiFi-guide her:

Download WiFi-guiden

TRE GODE RÅD TIL AT OPTIMERE DIN FORBINDELSE

Udover WiFi-guiden kan du herunder læse flere af vores bedste råd til, hvordan du får mest muligt ud af internetforbindelsen i dit hjem.

 • PLACER DIN ROUTER RIGTIGT

  For at få en optimal trådløs internetforbindelse er det vigtigt, at du placerer din WiFi-router det rigtige sted. En god tommelfingerregel er, at din router bør være placeret så centralt og frit i boligen som muligt.

  Undgå derfor at placere din router i et skab eller et rum med lukkede døre. Du bør også undgå at placere den i nærheden af enheder med radiosignal – for eksempel din mikrobølgeovn.

  For at optimere din trådløse forbindelse er det bedst, hvis routeren ikke står tæt på varmekilder eller steder med temperaturudsving, fugt eller støv.

  Sørg i stedet for at placere routeren højt i rummet – for eksempel oven på en reol.

 • UNDERSØG HVILKEN FREKVENS DU BRUGER

  Dit trådløse internet kan køre på to forskellige frekvenser – 2.4 GHz og 5 GHz.

  2.4 GHz er den mest udbredte frekvens. Flere andre enheder i hjemmet, for eksempel din mikrobølgeovn, din dørklokke og din babyalarm kører også på denne frekvens.

  Hvis du oplever problemer med dit trådløse internet, kan du forsøge at skifte frekvens til 5 GHz, da der ofte er mindre trafik på denne frekvens. Det er dog ikke alle routere, der understøtter 5 GHz.

 • ANSKAF WIFI ACCESS POINTS

  Oplever du problemer med at få det trådløse internet til at dække hele hjemmet, kan løsningen være de såkaldte access points. Access points er små, trådløse enheder, som du kan sætte op rundt omkring i huset, hvor du ønsker et stærkere WiFi-signal.

  Waoo tilbyder den prisvindende løsning Waoo Smart WiFi. Her får du to trådløse access points, som forlænger dit trådløse WiFi-signal fra din fiberboks og ud i resten af hjemmet, så hele huset kan få det maksimale ud af internettet.

Bestil Waoo Smart WiFi

WAOO FIBERNET – EN FREMTIDSSIKRET TRÅDLØS FORBINDELSE

En god forbindelse i hjemmet er afgørende for de fleste danskere, og derfor tilbyder vi lynhurtigt trådløst internet til alle behov.

Hvis du har mulighed for at få fibernet på din adresse, kan det være en fordel at skifte til det.

En opgradering til fibernet fra Waoo giver dig nemlig en hurtigere internetløsning med mere stabilitet.

En fiberforbindelse vil med andre ord fremtidssikre dit trådløse internet i hjemmet, og du vil i høj grad undgå hastighedsproblemer og andre internetproblemer i hverdagen.

Fremtidssikret internet

Tjek om du kan få Waoo