Kan du få waoo

Hastigheden er vigtig

TV Streaming

Hos Waoo får du TV streaming i højeste kvalitet, uanset hvor du befinder dig. Se de mange fordele som du kan få del i herunder.

Du kan med sikkerhed nikke genkendende til følgende scenarie: Du sidder og streamer en god film eller serie for eksempel. Og lige pludselig pixelerer billedet helt vildt og ligner mest af alt noget fra midt 80'erne. Det gider man bare ikke, når man lige har sat sig for at se det seneste afsnit af ens yndlingsserie. Men det behøver du ikke at bekymre dig om med fiberbredbånd fra Waoo. For her er der masser af hastighed at tage af!

Streaming med Waoo

Hos Waoo kan du altid streame i høj kvalitet. Vi mener nemlig ikke, at du skal gå på kompromis med billedkvaliteten, uanset hvilken enhed du streamer fra. Så du skal vælge Waoo, hvis du vil have TV streaming, der aldrig svigter, når du vil se dine yndlingsprogrammer. Vi har nemlig høj båndbredde og stabilt fiberbredbånd, der sikrer din streamingkvalitet 24 timer i døgnet.

Waoo Bio Netflix TV 2 Play Viaplay

NEM ADGANG TIL DINE FAVORITTJENESTER

Hvis du er TV-kunde hos Waoo, har vi selvfølgelig også sørget for, at du har mulighed for direkte adgang via TV-boksen til blandt andet Netflix, YouTube, TV 2 PLAY og DR TV. Du behøver altså ikke bekymre dig om at gå glip af noget med, som TV-kunde Waoo.

Med TV fra Waoo har du desuden adgang til Waoo Bio, hvor du kan leje tusindvis af film - direkte via TV-boksen. Så ikke alene får du almindeligt TV, du får også adgang til timevis af underholdning on demand. Se alle de gode film du vil fra første parket og uden reklamer. Hvis du er fiberbredbåndskunde, kan du desuden besøge Waoo Bio via Waoo Web TV på waoo.tv.

FÅ TV STREAMING FRA WAOO NU

Lyder kompromisløst TV streaming fra Waoo som noget for dig? Så kontakt os allerede i dag og få alle fordelene ved at vælge Waoo. Slip for dårlig forbindelse, dårlig kvalitet og stream uden problemer i stedet. TV som det burde være. Bliv en del af Waoo-familien i dag herunder.

Få TV streaming fra Waoo her

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.