Viaplay

Viaplay inkluderet i VIASAT TV-pakker

Har du Viasat TV gennem Waoo, får du adgang til Viaplay.dk uden beregning

Har du købt en TV-pakke fra Viasat gennem Waoo, får du adgang til viaplay.dk uden beregning. Du får adgang til viaplay.dk og det indhold på Viaplay som svarer til din nuværende TV-pakke hos Waoo, dog er der ikke mulighed for at se alt indhold fra Frit Valg kanalen Viasat Golf på Viaplay.dk. Med Viasat BASIS og Viasat MELLEM får du adgang til Serier på Viaplay. Med Viasat SPORT får du Serier + Sport og med Viasat TOTAL får du både Serier, Sport og Film. Så har du altid muligheder for at blive underholdt med Viaplay, uanset hvor du befinder dig via din computer, tablet, mobil, smart TV, Chromecast og spilkonsol.

Fiberbredbånd med streaming

Du får mulighed for at se forpremierer, danske programmer, de bedste komedier, madlavning, drama og krimi. Der er også et stort udvalg af helt nye børnefilm og programmer på dansk. Det bedste udvalg af livesport bl.a. Champions League, Superliga, Premier League, Formel 1 mm. Download og tag underholdningen med dig. Med Viaplay kan du se tv når som helst og hvor som helst, lige præcis når det passer dig.

Se masser af film! De store blockbustere, romantiske komedier, Oscar-vindere, dokumentarer og action. Med Viaplay har du masser af film at vælge mellem i alle genrer.

Hvis du har Viasat Total får du også adgang til Viasat Film OD på Waoo’s TV boks. Klik Menu på fjernbetjeningen og vælg derefter – Film – Viasat Film.

Registrer dig og få Viaplay på computer, tablet, mobil, smart TV og spillekonsol
til kr. 0,-

Registrer dig her og få adgang til Viaplay

Har du problemer med at registrere din Viaplay konto, kan du kontakte Viaplay kundeservice. Du skal oplyse dit kundenummer, navn, adresse, og telefonnummer i mailen. Viaplay support kan hjælpe med tekniske spørgsmål. Har du spørgsmål til din TV-pakke, skal du kontakte dit lokale energiselskab.