Smarte funktioner der giver masser af valgfrihed

Waoo TV-bokse

Når du vælger Waoo TV, får du automatisk en TV-boks, som giver dig friheden til selv at bestemme, hvad du ønsker at se hvornår.

TV-boksen er udstyret med nyeste processorer (CPU), som gør den til en af de hurtigste TV-bokse på markedet, og det elegante design giver den et enkelt og moderne look.
Med TV-boksen fra Waoo får du blandt andet:

  • Lynhurtig opstart af Netflix gennem dedikeret Netflix-knap på fjernbetjening*
  • RF (radio-) fjernbetjening – TV-boksen understøtter både infrarød (IR) og radiofrekvens (RF). RF betyder, at du kan gemme boksen væk i et skab og ikke behøver at pege direkte på boksen, når den skal betjenes
  • Adgang til Kanalbutikken: Her kan du købe TV-kanaler med et enkelt knaptryk på fjernbetjeningen og se dem med det samme.
  • Start Forfra: Det er nemt af starte programmer forfra, hvis du ikke nåede at se med fra starten.*
  • Pause: Du kan let sætte programmer på pause, hvis du bliver forstyrret midt i en udsendelse.*
  • Waoo TV-arkiv: Med vores TV-bokse får du 48-timers adgang til vores arkiv med flere TV-kanaler samt DR TV.*
  • Waoo Bio: Du kan leje film direkte med din fjernbetjening.
  • Radio: Med vores TV-bokse får du derudover adgang til et stort udvalg af gode radiokanaler. Se udvalget her.

* Tilbydes ikke med Viasat TV-pakker.

Waoo 7410

 

På denne måde får du masser af muligheder, der gør din TV-’hverdag’ mere fleksibel.

TV-boksen kan ved hjælp at Waoo Smart WiFi tilsluttes trådløst – læs mere under Smart WiFi.

Waoo TV-boks er inkluderet i:

  • Waoo TV-pakker (1 stk.)

Ekstra TV-bokse kan lejes.

Nedenfor kan du se en gennemgang af vores 4K TV-boks lavet i samarbejde med recordere.dk:

Waoo 4K TV-boks fra recordere på Vimeo.

Se specifikationer på vores 7410 TV-boks.

Nedenfor kan du se, hvilke muligheder du har med en digital TV-modtager med eller uden harddisk, alt efter hvilken TV-pakke du har.

 
*TV on demand på Viasat TV-pakker inkluderer ikke DR TV, men kunder med Viasat Film i deres TV-pakke har adgang til Viasat Film HD på TV-boksen.
**Mulighed for at tilkøbe adgang til TV 2 Play via TV-boksen.

Afhængigt af hvor du bor, kan du også vælge en løsning uden TV-boks. Kontakt dit lokale fibernetselskab for at høre nærmere. Vær dog opmærksom på, at du dermed mister adgangen til ovennævnte funktionaliteter.

Digital tv-modtager MED HARDDISK (AIRTIES MODEL 7310) 

Ønsker du mulighed for at optage dine TV-udsendelser, skal du vælge vores TV-boks med harddisk (Airties 7310). Denne TV-boks giver dig, udover optage-funktionen, adgang til de fleste af de features, der er omtalt i forbindelse med 7410X TV-boksen – denne har dog bl.a. ikke mulighed for 4K/UHD.

TV fra EN AF landets førende udbyderE

Med vores TV-bokse bliver Waoo’s mange gode fordele en integreret del af din underholdningspakke derhjemme. Du får adgang til alle de mest spændende platforme ét sted og med et enkelt knaptryk. I kombination med vores lynhurtige fibernet betyder det, at du kan glæde dig over morgendagens TV-oplevelse allerede i dag og on demand. Det er både overskueligt og let. Derudover er der også fordele, hvad angår det æstetiske aspekt, for med vores TV-bokses flotte, moderne design undgår du en jungle af kabler, der ligger og flyder. Alt i alt er vores TV-bokse den perfekte tilføjelse til det moderne hjem. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores produkter, kan du med fordel kontakte dit lokale fibernetselskab.