TV OG INTERNET

Skift til Waoo og få lynhurtigt internet og TV, der indeholder alle de kanaler, som du vil have. Du kan selv bestemme hastigheden på dit internet samt sammensætte din egen TV-pakke. Hos Waoo får du muligheden for at skræddersy til dine behov. Læs med her og se alle fordelene, som du får ved at have TV og internet hos os.
Bestil TV og internet


TV og internet er vigtige ting i de flestes hverdag, og derfor er det vigtigt at have en leverandør, som du kan regne med leverer høj kvalitet hver dag. Det får du hos Waoo. Seks år i træk er vi blevet kåret som Danmarks bedste leverandør af internet, hvilket vi er stolte over. Denne flotte præstation forpligter samtidig, og vi stræber derfor også altid efter at levere lynhurtigt og stabilt internet til alle vores kunder hver eneste dag.

DANMARKS BEDSTE INTERNETUDBYDER

Med Waoo Fiber får du en fremtidssikret bredbåndsforbindelse, der altid er stabil, uanset hvornår du er online. Du kan desuden selv vælge, om du vil have helt op til 500/500 Mbit/s fiberbredbånd, der giver dig en TV- og internetforbindelse i topfart. Du kan naturligvis også vælge en af vores mindre pakker. Vælg den, der passer til dine behov. Vi har helt sikkert en fiberpakke for dig, uanset om du er en sand gamer, streamer film eller kun benytter internettet til at surfe let. Hos Waoo betaler du ikke for mere, end hvad du reelt har brug for. Det, synes vi, er mest retfærdigt. Se vores udvalg af pakker her.

Der findes særligt seks grunde til, at du skal vælge internet fra Waoo:

  1. Hastighedsgaranti – vi garanterer dig altid den lynhurtige forbindelse, som du betaler for (som minimum).
  2. Up- og downloadhastigheden er lige hurtig.
  3. Internet nok til alle i husstanden.
  4. Du kan få en lokal leverandør, der kendt i dit lokalområde.
  5. Din forbindelse bliver ikke påvirket af, at mange andre er online. Hos Waoo får du nemlig en personlig fiberforbindelse, der sikrer dig internet, der virker upåvirket døgnet rundt.
  6. Du fremtidssikrer din bolig med stærkt og holdbart internet.

TV DER PASSER TIL DIG

Waoo’s TV-pakker binder dig ikke til kun at kunne se dine yndlingsprogrammer, når du er derhjemme. Med Waoo Web TV er du nemlig i stand til at se dine TV-kanaler på farten. Dette gælder både i sommerhuset, eller når du sidder i toget. Du har naturligvis også glæde af din TV-pakke i hele dit hjem. Du kan altså både se TV på din computer, iPad, iPhone samt Android tablet og telefon. Alle disse fordele giver dig fuldkommen frihed til at se TV, når og hvor det passer dig. Nu er det slut med at gå glip af de bedste programmer, fordi du ikke er hjemme eller har tiden, når det bliver sendt. Tag kontrollen tilbage med TV fra Waoo.

SE TV I 4K

Med vores TV-boks vil du være i stand til at se indhold i den allerhøjeste kvalitet, der findes lige nu. 4K/ultra HD tilbyder helt exceptionelle TV-oplevelser, som du uden tvivl vil sætte pris på, hvis du holder af at se fjernsyn. Alt det kræver er:

  • Et TV der understøtter det høje format (4K/UHD)
  • Waoo AirTies 7410x TV-boks

FÅ SAMLET TV OG INTERNET ÈT STED

Hvis du ligesom mange af vores nuværende kunder kan se fordelene i at få TV og bredbånd ét sted, kan vi sagtens være behjælpelige med dette.

Kontakt dit lokale fibernetselskab og hør om dine muligheder for at få en samlet pakke hos Waoo, der dækker alle dine behov.

 

 

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.