Ønsker du ikke at bestille i din mobilbrowser?

Så vi sidder klar ved telefoner til at tage imod din bestilling.

bliv ringet op

Vi sidder klar ved telefonerne og kan hjælpe dig med bestille Waoo.

Hvornår træffer vi dig bedst?

Tillykke

Vi har registret dit ønske om at blive kontaktet. Vi kontakter dig hurtigst muligt og senest inden for de næste 2 hverdage.

{{configurator.Campaign.Header}}

{{configurator.Campaign.TvPackageHeader}}

{{configurator.Campaign.TvPackage.ChannelsQuantity}} Kanaler

{{configurator.Campaign.TvPackageHeader}}

?
Tv-boks

Vælger du vores TV løsning med boks, får du en høj billedkvalitet og en masse funktioner, der gør det lettere for dig at skræddersy din TV oplevelse, f.eks. mulighed for tilkøb af kanaler, adgang til filmleje og mulighed for at sætte på pause og starte forfra.

Streaming

Rent netbaseret abonnement, hvor indholdet i TV-pakken streames via en internetforbindelse. Du kan se TV på din computer og via en app på mobil eller tablet. Du kan blandt andet tilkøbe kanaler, starte forfra, sætte på pause og leje film.

Vælg de kanaler du vil have, så finder vi den bedste løsning til dig

{{item.Name}}

{{channel.Name}} ?

{{item.Name}}

{{channel.Name}} ?

PÅ BAGGRUND AF KANALVALG, FORESLÅR VI EN AF DISSE TO TV-LØSNINGER:

Waoo TV

{{item.Name}}

Udvide
{{item.ChannelsQuantity}} kanaler Vis kanaler

Pakker

{{product.Name}}

Udvide
  • {{channel.Name}}
Pris pr. måned {{basket.TotalPrices[0].Price}} kr. Første {{price.EndMonth}} {{getMonthStr(price.EndMonth)}} {{price.Price}} kr. Næste {{price.Period}} {{getMonthStr(price.Period)}} {{price.Price}} kr. Herefter pr. måned {{price.Price}} kr. Min. pris i binding {{basket.PriceInBindings}}, -

Fandt du ikke den TV-pakke, du ledte efter? Så er vores Frit Valg Pakker og Kanaler måske det rigtige for dig. Hvis du skulle have yderligere spørgsmål til vores TV-pakker, TV-kanaler eller andre produkter i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Se mere her 

Vores udvalg af TV-pakker

Hos Waoo finder du et stort udvalg af sublime TV-produkter. Vi tilbyder et stort udvalg af TV-pakker til en god pris. Vores nye TV-boks understøtter derudover indhold i 4K. På TV-boksen vil du opleve høj brugervenlighed med vores fjernbetjening, som blandt andet giver dig direkte adgang til Netflix. Med TV fra Waoo går du ikke længere glip af dine yndlingsprogrammer, og du kan nyde at tage dine TV-kanaler med på farten med Waoo Web TV på computer, iPhone, iPad og Android-enheder. Er du interesseret i TV-pakker fra en af landets førende TV-udbydere? Her på siden kan du læse mere om de mange muligheder samt vores store udvalg af forskellige TV-pakker.   

Hos Waoo har du mulighed for selv at sammensætte en TV-pakke efter egen smag ud fra vores store udvalg af TV-kanaler. Vælg en stor eller en lille TV-pakke, alt efter dine ønsker og behov. Du kan se frem til at få adgang til alle de gode TV-kanaler, som du kender og elsker til en yderst fordelagtig pris. Med vores Frit Valg Pakker og Frit Valg Kanaler har du derudover mulighed for at skræddersy din TV-oplevelse yderligere. Du kan bestille dem direkte på din TV-boks med fjernbetjeningen. Se vores store udvalg af TV-pakker her på siden, og find den rette TV-pakke til din smag.   

Nyd dine yndlingsudsendelser i 4K med vores nye TV-boks

Med Waoo kan du få forskellige TV-pakker til en rigtig god pris. Når du vælger TV fra Waoo, er du klar til morgendagens TV allerede i dag. Nyd imponerende 4K/Ultra HD med vores nye TV-boks Air 7410X og få det bedste ud af spændende blockbusters hjemme i stuen. Vores TV-boks er desuden skræddersyet til det trådløse hjem. Boksen byder ikke kun den skarpeste digitale teknologi, men også på et skarpt design. Er du til Netflix, er der også godt nyt: fjernbetjeningen har nemlig en dedikeret Netflix-knap, så Netflix bliver en integreret del af dit udvalg af TV-kanaler. Smart, ikke?  Og med et enkelt klik på fjernbetjeningen kan du gense programmer, du ikke fik set, eller leje de nyeste biograffilm fra Waoo Bio. Få adgang til de smarte funktioner og nyd de bedste TV-oplevelser med Waoo Bio og vores store TV-arkiv. Du kan godt indstille dig på at blive blæst bagover. Og med Cloud Record kan du optage og gemme programmer i skyen, og se dem på et senere tidspunkt fra alle dine enheder. Læs mere om muligheden for at få vores TV-boks her.  

Nyd dine TV-kanaler hvor som helst 

Hvis du ønsker mobilitet i din hverdag, men samtidig ikke vil gå glip af dine yndlingsprogrammer, er der godt nyt til dig. Med vores TV-pakker er du ikke længere bundet til kun at kunne se dine yndlingsprogrammer derhjemme. Med Waoo Web TV kan du tage alle de bedste TV-kanaler med dig på farten, for eksempel på togrejsen eller i sommerhuset. Ligeledes kan du have glæde af TV-pakker fra Waoo i hele hjemmet. Du kan for eksempel se dit foretrukne madlavningsprogram i køkkenet eller have ugens topkamp kørende i baggrunden, mens du ordner aftenens sidste gøremål på kontoret. Derudover har du både adgang til din TV-pakke fra din computer, iPhone, iPad og Android-enheder. Med TV-pakker fra Waoo vil du således opleve stor fleksibilitet i din hverdag. Gå ikke længere glip af dine yndlingsudsendelser, fordi de ligger på et tidspunkt, hvor du ikke har tid eller ikke er hjemme. Nu kan du nyde friheden og tage din TV-pakke med dig på farten. Du er velkommen til at kontakte dit lokale fibernetselskab for at høre om mulighederne for at få glæde af vores TV-pakker. 

Du kan med fordel samle TV, internet og telefoni ét sted

Hvis du kan se fordelene i vores TV-pakker, er der god sandsynlighed for, at du også vil kunne se fordele i vores andre produkter. Hos Waoo kan du få TV-pakker, telefoni og fiberbredbånd ét sted, og det giver god mening. Ofte er der nemlig mange penge at spare. Du er velkommen til at kontakte dit lokale fiberselskab og forhøre dig om mulighederne for en samlet pakke hos Waoo.    

Tjek din hastighed med vores hastighedstest her

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.