Hvilken TV-pakke passer til dine behov? Tag testen her og find svaret.

{{ notification.title }}

{{ notification.message }}

Waoo TV-pakker og TV-programmer

Tjek her, om du kan få Waoo på din adresse
{{ address }}
Ret adresse
Vælg om du vil se TV-pakker med eller uden TV-boks
Hvad er forskellen?

Vilkår
Priserne gælder kun for nye kunder. Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Bestilling af abonnement på Waoo TV-produkter forudsætter, at du allerede har eller samtidig bestiller Waoo fibernetabonnement. Bestilling af TV-abonnement er derfor betinget af, at du bor i et område med adgang til fibernettet. Abonnementet indgås med dit lokale Waoo fibernetselskab, der også forestår leveringen. Vilkår, produktudbud og priser kan variere hos det enkelte Waoo fibernetselskab. TV-abonnementet indgås med en bindingsperiode på 6 måneder. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel, dog tidligst til udløbet af bindingsperioden. Du har 14 dages fortrydelsesret på enhver bestilling af Waoo TV-abonnement.

GÅ IKKE GLIP AF KAMPEN

Sport er kun live én gang. Og med en TV-pakke fra Waoo behøver du på aldrig at gå glip af det.

Vi har lagt alle vores sportskanaler i vores mellemste TV-pakke, Waoo Favorit TV-pakke. Så endnu flere kan følge med i de store danske og internationale sportsbegivenheder. Du kan med Waoo Favorit få adgang til den bedste sport fra bl.a. Champions League, Premier League, La Liga, Superliga, VM-fodbold, NBA, NFL, de største tennisturneringer, cykling og meget mere.

Med Waoo Stor TV-pakke får de selvfølgelig alle kanalerne i Waoo Favorit TV-pakken + Viaplay Total og TV 2 PLAY. Du får 64 kanaler med Sport, underholdning og meget mere.

Se Waoo Stor tV-pakke her

Sports TV-pakke

HVAD KOSTER WAOO TV-PAKKER?

Vi har TV-pakker, der kan dække alle behov. Hvis du vil have rigtig mange kanaler, kan du vælge vores Stor TV-pakke, og hvis du vil have færre kanaler, kan du vælge vores Favorit eller Lille TV-pakke. Som TV-udbyder vil vi gerne give dig det bedste udvalg af TV-programmer til en god pris – og endda med Viaplay inkluderet.

FÅ EN TV-PAKKE DER PASSER TIL DIT BEHOV

Hos os kan du få TV i dit hjem, som det passer dig. Er du glad for at se TV og ser du mange forskellige kanaler og TV-programmer? Så har vi en pakke til dig. Ser du ikke så meget TV, men vil du gerne have muligheden for en gang imellem at slappe af foran fjernsynet? Så har vi også en pakke til dig.

Vi har forskellige TV-pakker, der kan dække netop dine behov. Vælger du at få en Waoo TV-boks eller Waoo TV Go, så har du også mulighed for at få Waoo Flex, hvor du selv kan sammensætte din egen TV-pakke og vælge de kanaler, du ser mest.

Vælger du TV Go, så kan du også streame dit TV via din wifi-forbindelse – på din computer, tablet eller mobil.

HVORDAN SKAL DIT TV SIGNAL LEVERES?

Med Waoo finder du flere forskellige pakker, der kan dække forskellige TV-behov.

Du kan få TV leveret til din bolig, som det passer dig bedst. Du kan nemlig både få streaming TV, hvis du vælger TV Go eller TV via en TV-boks, der samtidigt giver dig ekstra fordele. Vi har en løsning, der passer til dig, hvis du vælger os som TV-udbyder.

Fordele med Waoo TV

DANMARKS STØRSTE KANAL UDVALG

Hos Waoo får du adgang til Danmarks største kanaludvalg med mere end 100 forskellige kanaler.

Hvis du vælger at få din TV-oplevelse med TV-boks eller som Streaming TV - det vi kalder Go - kan du få fuld kontrol over, hvilke kanaler du vil have.

Med Waoo Flex kan du selv sammensætte din TV-pakke. Du kan vælge i Danmarks største kanaludvalg og sammensætte din helt egen TV-oplevelse. Så betaler du kun for de kanaler, du vil se. Hvis du har en TV-pakke fra Waoo kan du også tilføje en ekstra kanal til din pakke.

Du kan se FILM I WAOO BIO

Når du har købt en TV-pakke hos Waoo, får du adgang til Waoo Bio. Waoo Bio er din helt egen hjemmebiograf med mere end 12.000 film.

Du vælger selv mellem de mange titler, og der kommer hele tiden nye premierefilm og gamle klassikere til. Du kan leje alt lige fra action, romantik og erotik til gys, komik og børnefilm. Der er nemlig masser af film til hele familien.

De film du lejer via din TV-boks eller PC, er tilgængelig på alle dine enheder.

OPGRADER DIN TV-OPLEVELSE

Hvis du vælger Waoo TV med TV-boks får du direkte adgang til Waoo TV-arkiv, Cloud Record, Start Forfra og Pause på dit TV.

Med Waoo TV-arkiv kan du finde og se TV-programmer, der er blevet vist inden for de seneste 7 dage på et bredt udvalg af kanaler. Mens du med Cloud Record kan gemme programmer fra alle dine enheder og se dem på et senere tidspunkt - også på en anden enhed, end den du har gemt fra.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvilke TV-kanaler kan jeg få?
Luk

Du kan se kanallisten på www.waoo.dk/tv. Under hver TV-pakke, kan du klikke på ”Vis kanaler” og se alle de kanaler, der er inkluderet i hver pakke.

Hvordan lejer jeg film?
Luk

På din TV-boks kan du i menuen finde Film, her kan du finde alle de film, som TV-portalen tilbyder.

Filmene er delt op i forskellige kategorier og det er også muligt at søge efter film.

For at finde den film du gerne vil leje, navigerer du rundt ved hjælp af piletasterne på fjernbetjeningen. Markér filmen og tryk OK. For at leje filmen vil du blive bedt om at indtaste den betalingskode, som du modtog, da du oprettede TV-abonnementet. Mangler du koden, kontakt da dit lokale energiselskab.

På Web TV skal du klikke på Bio i menuen. Filmene er delt op i kategorier og du kan vælge tema, genre eller søge på en bestemt film. Når du har fundet den film du vil leje, klikker du på filmen og herefter lej. For at leje filmen vil du blive bedt om at indtaste den betalingskode, som du modtog, da du oprettede TV-abonnementet. Mangler du koden, kontakt da dit lokale fibernetselskab.

Filmene lejes for 48 timer af gangen - du kan altså se den lejede film, så mange gange du har lyst inden for de 48 timer.

Hvordan bruger jeg Cloud Record på web, mobil og tablet?
Luk

Ud over på TV-boksen finder du Cloud Record på Waoo Web TV på websitet waoo.tv eller som en app til iOS og Android.

For at komme i gang med at bruge Cloud Record skal du oprette en bruger her på waoo.tv ved at følge vejledningen.

Hvis du vil se Waoo Web TV via browseren på din computer, er det også via waoo.tv. Ønsker du at se Waoo Web TV via dine enheder, kan du hente vores Waoo Web TV apps her:

iPad og iPhone: Hent app'en her
Android tablet og telefon: Hent app'en her

Kan jeg gå tilbage og finde programmer på alle TV-kanaler?
Luk

Nej. Waoo har rettigheder til TV-arkiv på de samme TV-kanaler, hvor vi har Start Forfra rettigheder – se her

Til dig der ikke ved, hvilken TV-pakke du skal vælge

Er du ikke sikker på, hvilken TV-pakke der passer til dig? Så har vi gjort det lettere for dig med vores kanalvælger. Her kan du nemlig selv sammensætte din pakke, så du kan se netop de TV-programmer, du har lyst til. Prøv vores kanalvælger og lav din egen unikke TV-pakke.

Ved du ikke hvilken pakke du skal vælge?
Prøv kanalvælgeren
Vælg kanaler