Vil du altid gerne have det nyeste udstyr?

Altid nyeste Waoo-udstyr

Hold dit hjem opdateret med det nyeste udstyr fra Waoo med vores største fiberpakke – Waoo Fiber Full.

Vi tilbyder dig løbende at holde dig opdateret, og give dig mulighed for at skifte dit udstyr uden beregning, når vi lancerer nyheder. Så skal du ikke længere tænke på, om dit hjem har det nyeste udstyr fra Waoo.

Internettet bliver en større og større del af vores hverdag og derfor er det også vigtig at f.eks. dit WiFi udstyr fungerer stabilt. Det sikrer vi løbende gennem udvikling af nye produkter – seneste har vi lanceret Waoo Smart WiFi, som sætter en helt ny standard for WiFi-oplevelsen i hjemmet.

Er du både internet og TV-kunde hos Waoo, vil du også modtage nyt om mulighederne, når vi lancerer nye TV-bokse, og dermed har du altid adgang til de nyeste features på dit TV.

Vi er allerede ved at se på, hvad det næste naturlige skridt i den retning kunne være, og der vil naturligvis løbende komme nye produkter på Waoo-hylden, der understøtter den gode internetoplevelse. Så vil du sikre, at dit hjem holdes ’teknologisk’ opdateret, er dette et produkt, du bør give dig selv.

Altid nyeste Waoo-udstyr er inkluderet i:

  • Waoo Fiber Full

Kan ikke tilkøbes til øvrige Waoo Fiber produkter.

 

 

Kan du få waoo

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.