OPLEV DET SKARPESTE FODBOLD NOGENSINDE FRA 14. JUNI

SE VM I 4K MED WAOOS TV-BOKS

Aldrig har Rusland stået skarpere. Se VM i fodbold i 4K på TV 2 Ultra HD med en TV-boks fra Waoo fra den 14. juni.

Med Waoos TV-boks kan du godt glæde dig til en ekstraordinær oplevelse, hvor du bogstaveligt talt vil opleve det skarpeste fodbold nogensinde, når Christian Eriksen og de andre spillere løber på banen til Danmarks første kamp den 16. juni.

For første gang bliver turneringen sendt på TV i 4K-format, som byder på flottere og meget mere detaljerede billeder, end de fleste er vant til.

Det er en aftale med TV 2, der gør det muligt for Waoo at sende kampene fra VM i Rusland i 4K. Waoo sender samtlige VM-kampe, der vises af TV 2, i 4K. Dette udgør 30 kampe – hvilket inkluderer mindst to af Danmarks indledende kampe og VM-finalen.

4K TV indeholder ni gange så mange billedinformationer som traditionelt HD TV. Det giver et skarpere og mere nuanceret billede, men det kræver også meget mere kapacitet at få signalet ud til kunderne. På det punkt er fibernet alle andre net-teknologier overlegen.

 • HVORDAN KAN JEG SE DET?

  Du skal blot have adgang til TV 2 hovedkanalen, enten som del af en din Waoo TV-pakke eller som Frit Valg Kanal.

  Kampene vil kunne ses i 4K både af TV-kunder med AirTies 7410x TV-boks (IPTV) og kunder med kabel TV (DVB-C).

  For at se kampene i 4K-kvalitet skal du have en fladskærm, der er bygget til 4K.

  Er du allerede kunde, men har du ikke vores 4K TV-boks? Så kontakt dit lokale fibernetselskab i dag.

 • HVORDAN ER KAMPPROGRAMMET?

  VM kampprogram 2018

 • HVAD ER 4K?

  4K og Ultra HD (også kaldet UHD) er betegnelser for, hvor høj en billedopløsning et digitalt produkt kan præstere.

  Den store forskel mellem 4K og HD ligger i billedopløsning. En 4K skærm har en linjeopløsning på min. 3840 pixel vandret og 2160 pixel lodret, mens opløsningen på et HD TV er 1280 x 720 pixel eller 1920 x 1080 pixel.

  Således siger man, at 4K har 4 gange så mange pixels som full HD, da 3840 pixels er 2 x så mange pixels som 1920 pixels, og da 2160 pixels er 2 x så mange pixels som 1080 pixels.

  Hvad er 4K

  Antal pixels er afgørende for, hvor stor en detaljegrad man kan få med, og dermed hvor god billedkvaliteten er. Jo højere opløsning, jo mere nuanceret og skarpt står billedet.

  Den store billedopløsning betyder også, at et 4K-signal kræver betydeligt mere båndbredde end et traditionelt HD-signal. Waoo sender således Viasat Ultra HD med en bitrate på 25 Mbit/s (H.265), mens der til en traditionel HD-kanal anvendes 12 Mbit/s (H.264).

  4K understøtter et væsentligt større farvespektrum end et HD TV. Det betyder, at man på et 4K TV vil se et meget mere nuanceret billede med flere farvenuancer end på et HD TV. HDR signalet er af typen HLG.

Med Waoos TV-boks kan du godt glæde dig til en ekstraordinær oplevelse, hvor du bogstaveligt talt vil opleve det skarpeste fodbold nogensinde, når Christian Eriksen og de andre spillere løber på banen til Danmarks første kamp den 16. juni.

VM 2018 4K

Tilmeld dig Waoo's nyhedsmail

* indicates required

Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve via mail om f.eks. nye film i Waoo Bio fra Waoo eller et af energiselskaberne bag Waoo. Jeg har altid mulighed for efterfølgende at afmelde mig denne service.